У Кам’янському пройшло засідання виконкому (відео)

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов.

«Провів засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради.
На початку засідання члени виконкому заслухали змістовний звіт про підсумки виконання бюджету Кам’янської територіальної громади за 2022 рік.

Загалом на розгляд виконавчого комітету було винесено більше 50 проєктів рішень, підготовлених департаментами фінансів, економічного розвитку та соціальної політики міської ради, управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, службою у справах дітей, відділом розподілу житлової площі та іншими.

Частина питань стосувалися внесення змін до складу консультативно-дорадчих органів та приведення у відповідність положень про них.

Прийнято рішення про затвердження акту приймання-передачі принтера для двостороннього ретрансферного друку Swiftpro K60 з безконтактним енкодером та подвійним модулем ламінування, який в подальшому використовуватиметься ЦНАПом для друку водійських посвідчень.

Також виконкомом було погоджено встановлення меморіальної дошки на будівлі КЗ «Ліцей №21» на честь Горбоноса Владислава Олександровича, який загинув під час участі у заходах із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

Виконавчий комітет затвердив інформаційні картки адміністративних послуг, які надаються відділом формування та ведення реєстру територіальної громади. Зокрема відбулися законодавчі зміни в порядку зняття з реєстрації місця проживання, які дозволяють власнику житла зняти з реєстрації осіб, які там прописані, крім випадків, коли вони є співвласниками цього житла.

Розглянули блок питань, пов’язаних із роботою служби у справах дітей та інше», — йдеться у повідомленні.

Відео можна переглянути тут.

Джерело

Новости Украины