У Києві чоловік продавав підробні водійські посвідчення і свідоцтва про реєстрацію авто. Фото

У Києві затримали чоловіка, який займався підробкою та продажем водійських посвідчень і свідоцтв про реєстрацію авто. Вартість своїх послуг оцінював від 2500 до 7500 гривень.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік створив у мережі Інтернет веб-сайт з продажу водійських посвідчень та техпаспортів. Відомо, що вартість послуг чоловік оцінював від 2500 до 7500 гривень, в залежності від виду документа. До прикладу, за дублікат водійського посвідчення шахрай просив 2 500 гривень, а за водійське посвідчення категорії В1 — 7500 гривень», – розповіли в поліції.

Під час обшуку за його місцем мешкання у столичній квартирі 27-річного уродженця Донецька, правоохоронці виявили та вилучили чорнові записи, мобільні телефони із переписками з клієнтами. Крім того, там виявили гроші у сумі майже 56 000 гривень та 2 000 доларів США.

За фактами шахрайства та підроблення документів затриманому повідомили про підозру. Крім того, поліцейські встановили двох осіб, які придбали у зловмисника підроблені водійські посвідчення.

Нагадаємо, в Києві судитимуть членів злочинної групи, яких обвинувачують у створенні фейкових обмінних пунктів валюти. Зловмисники ошукали сімох громадян на суму 122 тисячі євро та 282 тисячі доларів США.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві судитимуть чоловіка, який за підробними документами знімав гроші з чужих рахунків. Його затримали під час намагання отримати 647 000 доларів США.

Джерело

Новости Украины