Правохоронці повідомили про підозру колаборанту, який під час окупації Київщини забив до смерті знайомого. Відео

Правоохоронці повідомили про підозру чоловіку, якого у вересні засудили за колабораціонізм. Під час окупації Гостомеля Київської області, зловмисник, який співпрацював з ворогом, побив до смерті лопатою свого знайомого.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки. 18+).

«Поліцейські встановили, що у березні 2022 року, перебуваючи в окупації, чоловіки розпивали спиртне. Під час словесного конфлікту, 37-річний підозрюваний став наносити 56-річному товаришу удари по голові металевою частиною лопати. Внаслідок отриманих травм потерпілий згодом помер», – розповіли в поліції.

За фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, відкрито кримінальне провадження, а зловмиснику повідомили про підозру.

В поліції додали, що у вересні чоловік був засуджений за колабораційну діяльність до 5 років позбавлення волі.

Як повідомляв OBOZREVATEL, правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють в умисному вбивстві в Білій Церкві Київської області. Нібито, зловмисник через ревнощі кілька разів вдарив сокирою співмешканця колишньої дружини, а потім задушив його.

Джерело

Новости Украины