У Києві на Печерську сталась ДТП за участі п’яти авто: утворився затор. Фото

У Печерському районі Києва у вівторок, 30 січня, сталась аварія за участі п’яти автомобілів на бульварі Миколи Міхновського. Внаслідок ДТП утворився затор у бік моста Патона.

Про це повідомили в соціальних мережах. Обставини та причини автопригоди встановлять слідчі.

«На бульварі Миколи Міхновського ДТП за участь одразу 5 автомобілів. Попередньо, обійшлося без серйозних травм», – йдеться в повідомленні.

На опублікованих у соцмережі фото можна побачити наслідки аварії, зокрема на місці події утворився затор у напрямку моста Патона. Машини зіткнулись неподалік станції метро «Звіринецька» (колишня «Дружби Народів»). Офіційної інформації від правоохоронців наразі не надходило.

Нагадаємо, у Святошинському районі Києва водій автомобіля Volkswagen, намагаючись втекти від патрульних, зніс паркан та протаранив кілька припаркованих машин. Як виявилось, порушник сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Бучанському районі Київської області сталась аварія за участі Skoda Octavia та Suzuki Swift. Водій останнього авто був травмований і щоб дістати його із понівеченої машини викликали рятувальників.

Джерело

Новости Украины