У Києві помітили собак, які переходили дорогу дотримуючись ПДР. Кумедне відео

У Києві навіть собаки дотримуються правил дорожнього руху. У місті помітили двох чотирилапих, які переходили дорогу виключно по пішохідному переходу.

Відповідне відео опублікували у Telegram-каналі столичної патрульної поліції. Водії зупинялись, щоб пропустити тварин (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

«Навіть песики дотримуються ПДР. Патрульні стали свідками ось такого повчального випадку і не могли не поділитися з вами!», – йдеться в повідомлені.

Столичні патрульні вкотре нагадали, як безпечно і правильно переходити дорогу:

  • правильно: лише пішохідним переходом (зокрема, підземним і наземним), а у разі його відсутності – на перехрестях по лініях тротуарів або узбіч;
  • безпечно: спершу переконайтеся в безпеці, не робіть жодних раптових рухів – різко не вибігайте на проїжджу частину, зокрема, і пішохідний перехід, не затримуйтесь і не зупиняйтесь на дорозі.

Крім того, поліцейські закликали батьків обов’язково брати за руку своїх дітей, переходячи з ними дорогу.

Нагадаємо, в Обухівському районі Київської області літня жінка пішла збирати в лісі хмиз, але загубилась та знесилена впала в очереті біля річки. Знайти та врятувати її допоміг поліцейський кінолог із своїм чотирилапим напарником.

Як повідомляв OBOZREVATEL, заступниця міністра оборони України Ганна Маляр потрапила у курйозний випадок. Під час зйомок до неї в кадр увірвався пес.

Джерело

Новости Украины