У Києві судитимуть зловмисника, який розбещував дітей та продавав порно із ними: постраждало понад 200 неповнолітніх. Відео

У Києві судитимуть чоловіка, який розбещував дітей та продавав порнографію за кордон. Слідчі встановили, що від дій зловмисника потерпіло понад 200 неповнолітніх.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

За словами правоохоронців, навесні 2022 року вони отримали інформацію про те, що невідомий чоловік надсилає порнографічний контент 12-річній киянці та вимагає від неї такі ж фото у відповідь. Упродовж кількох днів було встановлено, що до злочину може бути причетний 35-річний мешканець столиці. Під час обшуків у нього дома, поліцейські з’ясували, що це був не єдиний епізод злочину.

«Ми виявили та вилучили більше 4 терабайтів дитячого порнографічного контенту на комп’ютері та флеш-носіях чоловіка. При подальшому відпрацюванні встановили 181 епізод його злочинної діяльності та більше 200 дівчаток віком від 10-ти до 17-ти років як з України, так і з іноземних країн, які потерпіли від дій зловмисника», – розповіли в пресслужбі.

Чоловік знаходив дівчат у соціальних мережах та видаючи себе за їх однолітків спілкувався з ними на сексуальні теми, виманював фотографії шляхом обману, підкупом, шантажем та погрозами вбивством чи зґвалтуванням. Окрім того, за деякими школярками навіть слідкував по дорозі зі школи додому у реальному житті.

Дитячу порнографію він продавав за кордон та протягом тривалого часу такої діяльності отримав мільйонні прибутки. Слідчі встановили одного з постійних іноземних «клієнтів» киянина, який купував у зловмисника порноконтент та двох його спільників, один з яких є громадянином РФ.

«Правоохоронці розшукали та опитали 15 дівчат з різних областей України, які потерпіли від дій зловмисника. Деякі з них зізнались, що намагалися вчинити самогубство, адже не витримували психологічного тиску, погроз та шантажу від чоловіка», – додали в поліції.

Затриманому повідомили про підозру за фактами розбещення неповнолітніх, виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів, а також за збут дитячої порнографії. Наразі слідчі скерували обвинувальний акт відносно чоловіка до суду для розгляду справи по суті.

Як повідомляв OBOZREVATEL, правоохоронці Київської області викрили чоловіка, який завантажував на телефон дитяче порно. Згодом він надсилав його своїм співрозмовникам.

Джерело

Новости Украины