У Києві власник Mercedes побив водія евакуатора: не сподобалось, як стояв спецтранспорт. Фото та відео

У Києві правоохоронці встановили власника Mercedes-Benz, який вдарив водія евакуатора. Нібито порушнику не сподобалось, як комунальник зупинив спецтранспорт.

Про це повідомили у Telegram-каналі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до 5 років позбавлення волі (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

За словами правоохоронців, під час моніторингу мережі інтернет вони виявили публікацію про протиправні дії власника авто Mercedes. Правоохоронці зареєстрували подію та згодом викрили порушника.

«Конфлікт стався в Києві 8 червня близько 19:00. 39-річний киянин рухаючись по вулиці Велика Васильківська побачив, що попереду перекрита ділянка дороги евакуаційним транспортом. Чоловіку це не сподобалось, тож він почав сигналити та нецензурно висловлювати свої претензії водію евакуатора. У подальшому керманич Mercedes вийшов з авто та підійшовши до водія евакуатора вдарив його», – розповіли в поліції.

За фактом умисного нанесення побоїв або заподіяння легкого чи середньої тяжкості тілесного ушкодження службовій особі відкрито кримінальне провадження.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві п’яний чоловік під час сварки жорстоко побив перехожого, а потім розбив скляну пляшку об його голову. Потерпілого госпіталізували, але, на жаль, від отриманих травм той помер у лікарні.

Джерело

Новости Украины