У Києві водій під наркотиками їздив по тротуару. Фото

В Оболонському районі Києва правоохоронці зупинили водія, який їхав по тротуару. У чоловіка були ознаки наркотичного сп’яніння, а в салоні автомобіля виявили речовину, схожу на наркотичну.

Про це повідомили в пресслужбі столичної патрульної поліції. На порушника склали два адмінпротоколи та передали його слідчім.

«Подія трапилася днями в Оболонському районі. Патрулюючи на вулиці Вишгородській, охоронці порядку зупинили автомобіль Toyota, який рухався по тротуару. Поліцейські встановили, що 31-річний водій не має права керування та перебуває за кермом з ознаками наркотичного сп’яніння. Інспектори запропонували громадянину пройти огляд у медичному закладі, однак той відмовився», – розповіли в пресслужбі.

Патрульні додали, що під час поверхневої перевірки машини в водійських дверях інспектори виявили поліетиленовий пакет із порошкоподібною речовиною, ймовірно, наркотичною.

На чоловіка склали адмінпротоколи за керування транспортом у стані сп’яніння (штраф 17 тисяч гривень) та за керування транспортом особою, яка не має такого права (штраф 510 гривень).

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві в понеділок, 16 січня, автомобіль Subaru на швидкості наїхав на бордюр, після чого машину відкинуло на огорожу та тротуар. Як виявилось, водій легковика сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння.

Джерело

Новости Украины