У Києві затримали чоловіка з наркотиками в упаковці з під кави на 1,5 млн грн. Фото

У Голосіївському районі Києві затримали чоловіка, який може бути причетний до збуту психотропів. Під час обшуку у нього виявили «товар», захований в упаковку з під кави, на суму 1,5 мільйона гривень.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За словами правоохоронців, вони затримали 24-річного уродженця Кіровоградської області на вулиці Велика Васильківська, коли він йшов з поштового відділення з черговою порцією «товару».

«З собою парубок ніс в пакеті з-під кави близько двох кілограмів кристалічної речовини білого кольору – солей PVP, які придбав в інтернет-крамниці. Під час особистого огляду у зловмисника поліцейські вилучили партію психотропних речовин. Її вартість, за цінами «чорного» ринку може складати близько 1,5 мільйона гривень», – розповіли в поліції.

За фактом збуту психотропних речовин відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру.

Нагадаємо, раніше у Києві затримали чоловіка, який намагався у поштовому відділені відправити наркотики під виглядом кави. Під час обшуків у нього вилучили «товару» на понад 800 тисяч гривень.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Київській області правоохоронці викрили нарколабораторію, яка займалась виробництвом заборонених речовин. Щомісячний прибуток «ділків» становив близько 10 мільйонів гривень.

Джерело

Новости Украины