У Києві затримали рецидивіста, який пограбував 9-річну дівчинку. Фото

У Києві правоохоронці затримали раніше судимого чоловіка, який пограбував 9-річну дитину Зловмисник скористався тим, що дівчинка відволіклась граючись біля під’їзду з подругою, вхопив з лавочки її шкільний рюкзак та втік.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі.

«До поліції Києва звернулась місцева мешканка та повідомила, що декілька хвилин тому невідомий чоловік пограбував її малолітню доньку, яка гралась із подругою біля під’їзду будинку на бульварі Ярослава Гашека. Жінка розповіла, що нападник забрав рюкзак, в якому знаходився мобільний телефон, кишенькові гроші та підручники дитини», – розповіли в пресслужбі.

У поліції уточнили, щоб затримати нападника їм знадобилось близько години – ним виявився неодноразово судимий за вчинення майнових злочинів киянин, 1980 року народження. Зловмисник встиг продати мобільний телефон – його вилучили у нового власника і пізніше, після проведення слідчих дій, повернуть дівчинці.

За фактом грабежу, вчиненого в умовах воєнного стану, відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв OBOZREVATEL, правоохоронці затримали чоловіка, який може бути причетний до грабежу. У Глевасі Київської області мешканець Білоцерківщини запросив жінку на побачення, зв’язав руки, викрав сумку та втік.

Джерело

Новости Украины