У Краматорську поліцейські затримали краматорчанина за вчинення умисного вбивства

Чоловік перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння побив свого знайомого, від чого останній помер. Оперативники затримали зловмисника. Йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

2 січня о 02.37 до поліції надійшло повідомлення про те, що по бульвару Машинобудівників, під час перевірка інтернет-кабелю в  під’їзді,  заявниця помітила відчиненими двері однієї з квартир, а в коридорі лежало тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Після проведених оперативно-розшукових заходів, співробітники відділу кримінальної поліції Краматорська встановили особу підозрюваного. За зовнішнім описом поліцейські впізнали місцевого мешканця, якого згодом і затримали на вулиці серед міста.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 2 січня 2021 близько 23.00 зловмисник прийшов до свого знайомого. Між чоловіками під час вживання спиртних напоїв сталася сварка. Фігурант почав бити господаря квартири руками та ногами.  Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці, а гість пішов по своїх справах залишивши побитого товариша.

Поліцією під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури 50-річному краматорчанину повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 КК України за скоєння умисного вбивства.

Источник

Новости Украины