У мелітопольському супермаркеті спалахнув скандал через українську мову

В мелитопольском супермаркете вспыхнул скандал из-за украинского языка

Російські фашисти, захопивши Мелітопольщину, тут же взялися знищувати все українське. У перші ж дні окупації зняли державні прапори, а з бібліотек почали вивозити книги.

Окупанти невпинно змінюють таблички, перейменовують вулиці, перефарбовують фасади, стовпи і лавочки. Але зі свідомістю людей, що живуть тут, вони нічого зробити не можуть.

Не секрет, що Мелітопольщину не можна назвати російськомовною. Тут живуть багато народів, які зберігають свою ідентичність і прихильність до рідної культури. Тут можна почути болгарську, грецьку, кримськотатарську та інші мови різних народностей, що населяють наш край. І, звісно, багато хто розмовляє українською.

Це дуже не подобається ідейним ватникам. Аж до того, що вони готові принижувати людей і відмовлятися від виконання своїх трудових обов'язків.

Нещодавно в рашистському супермаркеті "мера" розгорівся скандал на мовному ґрунті. Касирка відмовилася обслуговувати чоловіка, бо той звернувся до неї суржиком

"Магазин на Героїв України. Касирка, очевидно, не місцева. Принаймні, я її бачу вперше, — пише мелітопольчанка в соцмережі. — Коли покупець запитав її про термін придатності кефіру, бо має проблеми із зором і не бачить дати, та відповіла, що має повне право не обслуговувати його.

Бачте, у росії ворожою мовою не розмовляють! Після цього чоловік перейшов на російську, щоб таки купити товар. Усі продукти жінка пробила, але осад залишився дуже неприємний".

Джерело

Новости Украины