У пожежі в Чернігівській області загинула людина

Вчора, 9 травня, о 5:13 до ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Варварівка Бахмацького району.

За викликом до місця події оперативно прибуло відділення пожежно-рятувальної частини з Бахмача та автомобіль сільськогосподарського підприємства з села Курінь для підвозу води.

На час їх прибуття в одній з кімнат будинку відбувалося горіння, а в оселі спостерігалося щільне задимлення. Вогнеборці о 5:40 пожежу локалізували та о 6:00 остаточно її ліквідували.

Під час гасіння в одній з кімнат помешкання на ліжку рятувальники виявили обгоріле тіло господаря 1954 року народження. Ймовірною причиною пожежі стала необережність загиблого під час куріння в ліжку.

У зв`язку з цим, управління ДСНС України у Чернігівській області застерігає: щоб уникнути пожежі та нещасних випадків на них й тим самим вберегти своє та життя оточуючих, будьте обережні при поводжені з вогнем. Не допускайте куріння в помешканнях, особливо після вживання алкоголю,  ретельно гасить недопалки й сірники. 

ДСНС в Чернігівській області

Источник

Новости Украины