У Прилуках знову не відбулася сесія міської ради: частина депутатів не прийшла на засідання

Сьогодні, 3 лютого, у Прилуках тридцять перша (позачергова) сесія міської ради восьмого скликання не відбулася.

Частина депутатів не прийшла на засідання.

Міський голова та секретар міської ради не змогли відкрити сесію, повідомляє прес-служба  міськради.

Зареєструвалося тільки 14 депутатів із 34 обраних.

Знову проігнорували інтереси громади та не прийшли на сесію депутати :

політичної партії «Рідний дім»;

політичної партії «Слуга народу»;

 політичної партії «Європейська партія України» ;

політичної партії «Наш край»;

 політичної партії «Сила і честь» та позафракційні депутати.

 

Валентин Харченко напередодні закликав своїх колег об‘єднуватись і працювати разом, але його звернення, як і звернення багатьох представників громадськості було проігнороване:

«Вітаю вас, шановні прилучани. Дуже прикро, що знову не зібрались депутати на сесію міської ради, в опозиції багато нормальних депутатів, але на жаль вони не самостійні, а залежні від політичних амбіцій. Чому одні депутати приходять, а інші ні? Вони, мабуть, забули, що їх обирали прилучани, для того, щоб представляти інтереси своїх виборців в міській раді.

Сьогодні вкотре мали прийняти дуже важливі питання для функціонування міста, а саме це харчування та проїзд наших діточок, це допомога нашим збройним силам (автомобілі, квадрокоптери, одяг, взуття, запчастини до авто), виділення коштів на ТРО міста, для наших військових, виділення коштів військкомату, безкоштовні ліки для прилучан, грант встановлення кисневої станції, робота комунальних підприємств і так далі.

На жаль всім депутатам які не прийшли на сесію, байдуже на прилучан і немає бажання працювати та дбати про дітей, військових та мешканців нашого міста.

Як так ?

Прилучани не пробачать і хлопці, які боронять нашу державу теж, вони повернуться додому і спитають кожного хто, і чому не ходив на сесії, та не приймав рішення для них та їх сімей, за які вони воюють».

Источник

Новости Украины