У Рівному шеф-кухар Євген Клопотенко навчав дітей готувати здорову їжу

За інформацією: Суспільне Рівне.

Фото: Суспільне Рівне

У Рівному на базі вищого професійного училища ресторанного сервісу та торгівлі шеф-кухар Євген Клопотенко провів кулінарний майстерклас. Його учасниками стали майже два десятки дітей. За рецептами Клопотенка вони навчались готувати здорову їжу.

На початку шеф-кухар анонсував, що має вийти на кухні:

"Будемо готувати Цезар, а також боул. Це така здорова тарілка, ми будемо готувати гречку разом з сиром, яйцем, петрушкою. Звучить дивно, але це смачний, дуже здоровий підхід до харчування. Також буде щось схоже на смузі, приготуємо із ягід лимонад, але без цукру. Він буде солодкий".

Майстеркласи з приготування корисних страв мають на меті морально підтримати юних рівнян під час війни. За словами Євгена Клопотенка, спільне приготування та споживання їжі є хорошим способом психологічного розвантаження.

"Дуже позитивні тут люди, всі такі щирі, всі такі дружні. Здається, бачимо один одного перший раз, а вже ніби друзі всі", — поділились враженнями учасниці майстеркласу Юлія і Марія Хильчук.

Фото: Суспільне Рівне

Дитячі майстеркласи з приготування здорової їжі у Рівному відбуватимуться два рази на тиждень до кінця жовтня. Щоб дізнатися про час і місце їх проведення, організатори радять батькам заповнити спеціальну форму у Facebook Євгена Клопотенка.

Читайте також:

  • Дощитиме, але буде тепло: якою прогнозують погоду на Рівненщині до вихідних
  • 45% будинків — з актами готовності до опалювального сезону: у Рівнетеплоенерго розповіли, чи подадуть тепло решті
  • На Рівненщині подружжя переселенців навчає дітей робототехніці та програмуванню

Ми у Twitter

Новости Украины