За інформацією: Суспільне Рівне.
Фото: Суспільне Рівне
У Рівному на базі вищого професійного училища ресторанного сервісу та торгівлі шеф-кухар Євген Клопотенко провів кулінарний майстерклас. Його учасниками стали майже два десятки дітей. За рецептами Клопотенка вони навчались готувати здорову їжу.
На початку шеф-кухар анонсував, що має вийти на кухні:
"Будемо готувати Цезар, а також боул. Це така здорова тарілка, ми будемо готувати гречку разом з сиром, яйцем, петрушкою. Звучить дивно, але це смачний, дуже здоровий підхід до харчування. Також буде щось схоже на смузі, приготуємо із ягід лимонад, але без цукру. Він буде солодкий".
Майстеркласи з приготування корисних страв мають на меті морально підтримати юних рівнян під час війни. За словами Євгена Клопотенка, спільне приготування та споживання їжі є хорошим способом психологічного розвантаження.
"Дуже позитивні тут люди, всі такі щирі, всі такі дружні. Здається, бачимо один одного перший раз, а вже ніби друзі всі", — поділились враженнями учасниці майстеркласу Юлія і Марія Хильчук.
Фото: Суспільне Рівне
Дитячі майстеркласи з приготування здорової їжі у Рівному відбуватимуться два рази на тиждень до кінця жовтня. Щоб дізнатися про час і місце їх проведення, організатори радять батькам заповнити спеціальну форму у Facebook Євгена Клопотенка.
Читайте також:
- Дощитиме, але буде тепло: якою прогнозують погоду на Рівненщині до вихідних
- 45% будинків — з актами готовності до опалювального сезону: у Рівнетеплоенерго розповіли, чи подадуть тепло решті
- На Рівненщині подружжя переселенців навчає дітей робототехніці та програмуванню
Ми у Twitter