У Сумах відремонтовано дорогу з тротуарами

фото

Завдяки старанням Сумського міського голови Олександра Лисенка, депутата Сумської міської ради, директора департаменту фінансів, економіки та інвестицій міськради Світлани Липової та директораКП «Шляхрембуд» СМР Олександра Вегери в обласному центрі капітально відремонтовано дорогу з тротуарами, яка сполучає вулицю Харківську з вулицею Даргомижського, 6, де розташовані соціально значимі об’єкти – Сумське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області, КУ «Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 9» та ряд житлових багатоповерхівок.

На тлі динамічного розвитку Сум, постійного поліпшення його благоустрою ця подія може видатися, на перший погляд, другорядною. Проте для тих, хто живе і працює в цьому мікрорайоні та відвідує його, прокладення нового відрізку шляху стало справжнім святом. Бо врешті-решт кричуще бездоріжжя, яке дошкуляло всім десятки років, перетворилося у сучасний висококомфортний міський простір.

З полегшенням зітхнули і відчули переваги проведеного впорядкування і благоустрою тутешньої території не тільки соцстрахівці, вчителі, учні та сумчани. У першу чергу якісно виконаний ремонт дороги належно оцінили користувачі послугами Фонду, які зареєстровані у Сумському міському відділенні. А це — майже 2700 потерпілих та членів їх родин та близько 28 тисяч страхувальників, тобто підприємств, організацій та установ міста, півтори тисячі людей, які мають інвалідність, вагітні жінки, які приносять заяви-розрахунки для отримання допомоги по вагітності та пологах. Відтепер на транспортних засобах чи пішки вони відвідують Сумське міське відділення зручно і без будь-яких перешкод.

До посадових осіб і різних інстанцій було надіслано десятки звернень та підписано відповідну петицію. Але, на превеликий жаль, належного реагування не спостерігалося. У кращому випадку справа на цій ділянці завершувалася вирівнюванням проїжджої частини дороги грейдером. І тільки при втручанні мерії міста на чолі з нинішнім міським головою ситуацію докорінним чином було змінено на краще.

Сумське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області висловлює щирі слова подяки Сумському міському голові та його команді за зроблену добру і корисну справу та бажають їм трудового натхнення і подальших успіхів у розбудові міста на Пслі.

Источник

Новости Украины