У Вінниці багатодітні сім’ї переселенців зможуть отримати по 50 кілограмів борошна

Сьогодні, 3 листопада, на черговому засіданні виконавчого комітету Вінницької міської ради ухвалено рішення щодо надання додаткової підтримки багатодітним сім’ям, з числа внутрішньо переміщених осіб, що перебувають на обліку в департаменті соціальної політики Вінницької міської ради.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької міської ради.

Кожна родина отримає по 50 кг борошна з матеріального резерву Вінницької міської територіальної громади, говорить перша заступниця директора департаменту соціальної політики міської ради Наталія Паламарчук.

«До тих, хто може отримати борошно, зателефонують працівники департаменту соціальної політики й запросять їх за адресою вул. Соборна, 68, аби отримати благодійну допомогу. Її роздаватимуть з 10:00 до 16:00 години. З собою необхідно мати документ, який посвідчує особу та довідку внутрішньо переміщеної особи», – додає Наталія Паламарчук.

Загалом фахівці департаменту соціальної політики планують видати благодійну допомогу 110 багатодітним родинам вимушених переселенців.

Нагадаємо, в рамках ініціативи «Вінничани важливі» з місцевого матеріального резерву Вінницької міської територіальної громади таку підтримку вже отримують багатодітні сім’ї вінничан, що перебувають на обліку в департаменті соціальної політики Вінницької міської ради як отримувачі пільг в оплаті за житлово-комунальні послуги.

У Вінниці багатодітні сім’ї переселенців зможуть отримати по 50 кілограмів борошна

Джерело

Новости Украины