У Вінниці на 3 дні перекриють рух на ділянці вулиці Довженка

У Вінниці на 3 дні перекриють рух на ділянці вулиці Довженка

У Вінниці з 11 квітня на ділянці вулиці Олександра Довженка буде перекрито рух для проведення робіт з реконструкції тепломережі. Рух залишатиметься перекритим упродовж 3-х днів.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«Роботи проводитимуться на проїжджій частині ділянки вулиці Олександра Довженка. Їх виконуватиме підприємство «Вінницяміськтеплоенерго».

Робітники мають завершити реконструкцію ділянки тепломережі 13 квітня.

Після чого, провести засипку місця розкопки із подальшим відновленням асфальтобетонного покриття», — розповів начальник МКП «Адміністративно-технічний центр» Віталій Козак.

Він також додав, що сьогодні, 8 квітня, працівники КП «ВМТЕ» продовжують займатись плановими ремонтними роботами на «Верхній Слов’янці», а на прибудинкових територіях на Вишеньці завершено відновлення асфальтобетонного покриття 3-х ділянок. Подальші роботи тимчасово призупинені через складну ситуацію з поставками бітуму, який виготовлявся в регіонах, де зараз ведуться бойові дії.

«Що стосується «Вінницьких міських електромереж», то ними сьогодні виконуються земляні роботи по кабельній лінії на вул. Київській для ліквідації аварійної ситуації. А вчора було завершено прокладання кабелю електроживлення до новозбудованого офісного приміщення на вул. Стельмаха», — зазначив Віталій Козак.

Окрім того, КП «Вінницяоблводоканал» продовжує аварійні роботи на вул. Вишневій. Також проводиться засипка розкопки на вул. Максима Шимка.

Источник

Новости Украины