У Вінниці оновлюють дорожні розмітки

У Вінниці оновлюють дорожні розмітки

У Вінниці розпочали оновлювати дорожню розмітку. Сьогодні, 29 березня, роботи стартували на площі Гагаріна. Почали цього року на тиждень раніше, адже дозволяють погодні умови.

Про це повідомили у Вінницькій міській раді.

«За графіком виконання робіт ми мали їх розпочати з 1 квітня, але погода зараз уже дозволяє їх проводити. Тим більше, ближче до вихідних очікуються дощі, тому було прийнято рішення не втрачати час і стартувати вже зараз. Розпочали з площі Гагаріна, адже тут найбільший трафік автомобільного транспорту та пролягає більшість маршрутів громадського транспорту. Далі плануємо перейти на площу Героїв Майдану. Це перетин вулиць Театральної, Магістратської та Чорновола. Зрозуміло, що на час погіршення погодних умов роботи будуть призупинятись, але за сухої і теплої погоди плануємо працювати до середини червня», – каже директор КП «СМЕД ОДР» Сергій Чернов.

Працівники підприємства одночасно працюватимуть по відновленню і повздовжньої, і поперечної розмітки. Перша наноситься вздовж доріг, друга — це пішохідні переходи, напрямки руху по смугах та стоп-лінії. Сергій Чернов просить водіїв з розумінням ставитись до того, що в цьому році бригади працюватимуть переважно вдень, щоб встигати завершувати свою роботу до настання комендантської години.

«В минулі роки наші працівники на великих перехрестях виконувати ці роботи здебільшого у вихідні. А там, де неможливо організувати трафік в об’їзд, то працювати в нічний час. Але враховуючи сьогоднішню ситуацію, воєнний стан і комендантську годину у місті, бригади працюватимуть вдень. Тому просимо ставитись водіїв до цього з розумінням», – говорить Сергій Чернов.

У Вінниці оновлюють дорожні розмітки

У Вінниці оновлюють дорожні розмітки

У Вінниці оновлюють дорожні розмітки

Источник

Новости Украины