У Вінниці провели очищення 6 громадських криниць. Адреси

У Вінниці провели очищення 6 громадських криниць. Адреси

У Вінниці комунальні служби продовжують роботи по очищенню колодязів громадського користування. За два дні провели очищення 6 криниць.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Роботи по очишенню криниць виконали за наступними шістьма адресами:

  • вул. Космонавтів, 37-39;
  • Київська, 112;
  • Келецька, 122;
  • Пирогова, 103а; Замостянська, 8,
  • Станіславського, 23, де окрім очищення також виконали ремонт колодязя.

«Наші служби постійно проводять моніторинг стану колодязів загального користування, також опрацьовуємо звернення від мешканців. Упродовж останніх двох днів виконали роботи по очищенню 6 криниць, в тому числі по Станіславського, 23, де колодязь потребував також і ремонт.

Для того, щоб провести очищення криниці, робітники спочатку викачують воду, щоб почистити стінки і дно колодязя. Після цього необхідно зачекати, щоб у ньому набралась чиста вода. І завершальний етап — дезінфекція спеціальним препаратом», — розповідає заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Ковальчук.

Юрій Ковальчук також нагадує мешканцям, що після проведення робіт по очищенню криниць загального користування воду з них можна вживати не раніше ніж через добу. Для цього комунальні служби після завершення робіт вивішують відповідні оголошення.

У Вінниці провели очищення 6 громадських криниць. Адреси

Источник

Новости Украины