У Вінниці запрацював завод UBC Group, який переїхав з Харкова. На роботу шукають людей

У Вінниці запрацював завод UBC Group, який переїхав з Харкова. На роботу шукають людей

У Вінниці розпочав свою роботу релокований завод UBC Group, який переїхав з Харкова у травні цього року. Підприємство збільшує обсяги виробництва і шукає на роботу людей.

Про це повідомили у Вінницькому обласному центрі зайнятості.

«З заводом Green Coоl службою зайнятості налагоджена плідна співпраця, зокрема, у напрямку підбору кадрового персоналу.

Нині підприємство збільшує обсяги виробництва і запрошує в трудовий колектив інженера-технолога, інженера – конструктора (механіка). Пропонують гідні умови праці та високий рівень заробітної плати», – йдеться у повідомленні.

Якщо є бажаючі працевлаштуватися, просять звертатися до рекрутерів Вінницького міського центру зайнятості за тел. 55-16-88.

Раніше ми писали, що станом на 24 червня кількість релокованих підприємств у Вінниці зросла до 30, ФОПів – до 38. Основними сферами, в яких вони працюють є енергетична, харчової промисловості та ІТ.

Нагадаємо, що у 2018 році у Вінниці відкрився завод Green Coоl, який також входить до складу торгово-промислового холдингу «UBC Group» (Ukrainian Beer Company) — провідного світового лідера з виробництва холодильної техніки для напоїв і продуктів. Саме на його потужності й перенесли харківське виробництво.

Раніше повідомлялось, що у Вінниці відновили будівництво заводу, який вироблятиме лижне спорядження

Источник

Новости Украины