У вінницьких закладах проведуть кулінарні майстер-класи для дітей-переселенців. Перелік подій

У вінницьких закладах проведуть кулінарні майстер-класи для дітей-переселенців. Перелік подій

З наступного тижня у Вінниці стартує цикл кулінарних майстер-класів, на які запрошують дітей внутрішньо переміщених осіб віком від 6 до 14 років. Починаючи з 18 травня і до 1 червня учасників будуть вчити готувати традиційні страви подільської кухні.

Як повідомляють у департаменті маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради – на учасників чекають не лише цікаві завдання, а й спікери.

«Відома гастродослідниця Олена Павлова познайомить дітей з секретами створення традиційних наїдків Поділля, а Олександр Горчаков розкриє рецептуру оригінального вінницького фастфуду — улича. Крім цього, доступні для відвідування майстер-класи з приготування імбирного печива та грузинських хінкалі», — додає директор департаменту маркетингу міста та туризму ВМР Олександр Вешелені.

Відвідати події можливо лише за попередньою реєстрацією. Одна дитина може зареєструватись лише на один майстер-клас з переліку.

Перелік подій:

18 травня, 12:00 — Приготування імбирного печива (проводить Лариса Григорук). Реєстрація: https://forms.gle/xeoqSkTkgorCQ4S19

22 травня, 11:00 — Приготування хінкалі (проводить Володимир Литвинюк, шеф-кухар ресторану Georgian Factory). Реєстрація: https://forms.gle/i9AMQJp3FoaXPxdp7

25 травня, 11:00 — Приготування вінницького улича (проводить Олександр Горчаков, співзасновник УЛИЧ alt food). Реєстрація: https://forms.gle/v6sjvzzFNkMuX4yh9

29 травня, 12:00 — Приготування страв подільської кухні (проводить гастрогідеса Олена Павлова). Реєстрація: https://forms.gle/1n1WGjF55vMysGZ86

1 червня, 12:00 — Приготування страв подільської кухні (проводить гастрогідеса Олена Павлова). Реєстрація: https://forms.gle/qAEsM6Bv8mvCu3M97

Источник