У зоопарку Рівного запровадили електронний квиток. Для чого це потрібно

За інформацією: Суспільне Рівне.

Фото: Суспільне Рівне

Від 2 жовтня квитки у рівненський зоопарк можна придбати онлайн. Таку послугу запровадили, аби з будь-якої точки світу можна було допомогти закладу. За перший день існування такого сервісу продали електронних квитків на десять тисяч гривень, повідомили в адміністрації.

З початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну зоопарк у Рівному прийняв тварин, евакуйованих із зон бойових дій. Йдеться загалом про 15 видів і близько 80 особин. Через це зросли витрати на утримання та годівлю, розповідає заступниця директора зоопарку Ірина Оліферук.

За прикладом Миколаївського зоопарку, у Рівному вирішили запровадити електронний квиток, щоб у будь-якій точці світу можна було його придбати і таким чином підтримати заклад фінансово. У Миколаєві так за кілька днів зібрали декілька мільйонів гривень.

"Просто придбавши квиток, вони допомагають зоопарку. Зоопарку завжди потрібна допомога, у цьому році ми прийняли багато евакуйованих тварин, яких потрібно годувати, створити достойні умови в нашому зоопарку, бо ми не були готові до цих тварин", — каже заступниця директора Ірина Оліферук.

Придбати квиток онлайн можна на офіційному сайті Рівненського зоопарку та квитковому сервісі rv.kontramarka.ua.

Що відомо

  • У серпні зоопарку Рівного виділили пів мільйона гривень підтримки, оскільки він позапланово прихистив тварин-переселенців

Читайте також

  • Квитки радянського зразка: у філармонії Рівного пояснили, чому їх видали глядачам
  • У Рівному організували акцію на підтримку полонених захисників
  • На Рівненщині планують повернути масковий режим. Коли це станеться
  • Тероборона Рівненщини опановує італійський кулемет, який називають "Косторіз"
  • Гагаріна — на Василя Червонія: у Рівному обрали назви для перейменування ще кількох вулиць

Ми у Twitter

Новости Украины