У звільненому місті на Харківщині з теплом понад 60 будинків

Опалення отримали мешканці багатоповерхівок.

Підключення опалення у багатоповерхівках Ізюму триває.

Станом на 29 листопада у звільненому від російських окупантів місті Ізюм опалювалося 63 багатоквартирних будинки та п’ять приміщень організацій. Про це повідомили в Ізюмській міській раді.

«Ізюмське комунальне підприємство теплових мереж» продовжує роботи по відновленню мереж та підключенню багатоквартирних будинків до централізованої системи опалення», — сказано у повідомленні.

Учора, 29 листопада, тепло подали ще у два багатоповерхових будинки в Ізюмі. Вони розташовані по вулиці Київській. На проспекті Незалежності до опалення підключили ще чотири багатоповерхівки, тепер у цьому районі з теплом уже 26 багатоповерхових будинків.

На початку грудня планують підключити до тепла державний заклад освіти «Ізюмський регіональний центр професійної освіти».

Наразі в Ізюмі перевіряють систему теплопостачання, усувають пориви та проводять інші відновлювальні роботи в будинках. Виконують роботи співробітники «Ізюмського комунального підприємства теплових мереж» та комунального підприємства «Благоустрій міста Ізюм».

Як писав UA-NEWS.in.ua, цього опалювального сезону в Ізюмі тепло зможуть подати не до всіх багатоповерхівок. Є котельні, які повністю зруйновані.

Джерело

Новости Украины