Учасники бойових дій вимагають відновити пільговий проїзд на Львівщині, — ВІДЕО

9 липня на вулиці Винниченка, 18 у Львові відбулася акція учасників бойових дій. Представники Координаційної Ради учасників бойових дій Львівщини при ЛОДА та їхні побратими пікетували обласну державну адміністрацію з вимогою відновити пільговий проїзд.

Як передає кореспондент 032.ua, спершу планували пікетувати Львівську міську раду, але вчора ввечері міська комісія ТЕБ і НС це питання вирішила. По місту відновили пільговий проїзд. Разом із тим, львів’ян, які в умовах карантину не їздять на роботу, попросили утриматися від поїздок громадським транспортом у пікові години зранку та ввечері. Цим категоріям громадян запропонували користуватися автобусами, трамваями і тролейбусами в проміжку з 11:00 до 16:00. До того ж, міський транспорт продовжив роботу у режимі спецперевезень.

Учасники акції заявили, що атовці зі Львова щодня їздять на роботу. Донині вони оплачували за проїзд повну вартість квитка, зараз продовжать користуватися законними пільгами. Таких самих умов вимагають і на території Львівської області. 

За словами одного з координаторів акції, уже була розмова з головою ЛОДА Максимом Козицьким, який запевнив, що на Львівщині пільг на проїзд ніхто не скасовував. Відтак, за його переконанням, небажання на автостанціях продавати пільгові квитки — це самовільне рішення приватних перевізників. Пікетувальники очікують на додаткову розмову з представниками обласної державної адмінстрації та рішучих дій влади, що допоможуть вирішити це питання.

Читайте також: Чи змогли б ви скласти ЗНО з фізики?

Источник

Новости Украины