Удар по Новогродівці: загиблого чоловіка ідентифікували за допомогою ДНК-аналізу


Фото: МВС УКраїни

У Новогродівці, Донецької області, на місці влучання ворожої ракети у триповерховий житловий будинок в центрі міста під завалами виявили фрагменти тіла людини. Поліцейським вдалося індентифікувати особу за допомогою ДНК-аналізу. 

Про це повідомляє МВС України.

«Поліцейські ідентифікували загиблого в Новогродівці чоловіка за допомогою ДНК-аналізу. На місці влучання ворожої ракети в багатоквартирний будинок рятувальники виявили фрагменти тіла людини», – йдеться у повідомленні.

Криміналістам вдалося ідентифікувати особу загиблого. Це 35-річний батько дівчинки, тіло якої знайшли під завалами раніше. 

Російська ракета забрала життя всієї родини. Батько та 8-річна донька ідентифіковані. Пошукова операція триває досі шукають жінку.

Ракетний удар по Новогродці:

  • Вночі 30 листопада ворожа ракета «С-300» влучила в 3-поверховий будинок в центрі міста. Крім дитини, під завалами знайшли тіла ще двох загиблих. 
  • 4 грудня під завалами знайшли тіло 8-річної дитини.
  • В Новогродівській громаді оголошено триденну жалобу за загиблими внаслідок обстрілу мешканцями. Жалоба тривала від понеділка, 4 грудня, до середи, 6 грудня. 
Новости Украины