Український бренд ФБУ з’явився у фільмі зі Сталлоне про Роккі Бальбоа: фото

Сильвестр Сталлоне та Володимир Кличко

/ derbund.ch

Логотип та суддівська емблема Федерації боксу України (ФБУ) були використані у голлівудському фільмі «Крід II: Спадок Роккі Бальбоа». У фільмі знявся Сильвестр Сталлоне.

Частина подій у фільмі розгортається у Києві

Про використання логотипу ФБУ у фільмі «Крід II: Спадок Роккі Бальбоа» повідомляє сайт української федерації.

Це цікаво Українському шахісту Іванчуку пропонували зіграти роль в серіалі від Netflix «Хід королеви»

Частина подій у фільмі розгортається у Києві. Саме там тренується та проводить боксерські бої син Івана Драго – одвічний супротивник Роккі Бальбоа. Його зіграв Дольф Лундгрен.

Бренд ФБУ з’явився у фільмі зі Сталлоне / Фото fbu.org.ua

Виконавчий директор ФБУ Донатас Піскун розповів, як логотип з’явився у фільмі зі Сталлоне.

За його словами, у ФБУ звернулася організація Clearing By Ashley Inc., що спеціалізується на отриманні прав на використання інтелектуальної власності.

Ця організація, яка базується у Лос-Анджелесі, вела переговори з нашою Федерацією безпосередньо від імені Сильвестра Сталлоне, який, безумовно, є улюбленцем не лише кіноманів, але й кумиром кількох поколінь боксерів у всьому світі і, зокрема, в нашій країні. Зрозуміло, що ми пішли назустріч – і нам дуже приємно, що бренд ФБУ присутній у цій видовищній стрічці,
– сказав Піскун.

«Крід II: Спадок Роккі Бальбоа» – восьма за рахунком стрічка серії «Роккі». Виконавцем головної ролі, сценаристом та продюсером фільму є Сильвестр Сталлоне.

Источник

Новости Украины