Уночі Росія атакувала Україну 38 “шахедами”, знищено 26

Уночі Росія атакувала Україну 38 “шахедами”, знищено 26

Фото: t.me/odeskaODA

У ніч на вівторок, 26 вересня, Росія атакувала Україну 38 ударними БПЛА Shahed-136/131, знищено 26 з них. Про це уранці повідомило командування Повітряних сил ЗСУ.

— Зафіксовано пуски 38 ударних БпЛА «Shahed-136/131» з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ — РФ, мис Чауда — Крим). Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил, у взаємодії із підрозділами інших складових Сил оборони України, знищено 26 ударних БпЛА «Shahed-136/131», — заявили в Повітряних силах.

По маршруту слідування ударних дронів працювала винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи, додали в командуванні Повітряних сил ЗСУ.

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер розповів, що Росія протягом двох годин атакувала ударними безпілотниками Одеську область. Більшість дронів збита, але в Ізмаїльському районі є влучання у припортову інфраструктуру. Постраждали двоє водіїв вантажівок. Одному надали допомогу на місці, другого з важкою травмою руки ушпиталили. Пошкоджено будівлю пункту пропуску, складські приміщення, 30 вантажівок, шість фур зайнялися. 

Джерело

Новости Украины