Усик та Ломаченко «за бортом»: боксер Редкач назвав топ-5 найкращих українських боксерів – фото

Іван Редкач
/ Instagram

Епатажний український боксер Іван Редкач склав свій рейтинг найкращих на його думку українських боксерів. Дивно те, що у його топ-5 немає найбільш титулованих боксерів України Олександра Усика та Василя Ломаченка.

Боксер відповів на запитання у своєму Instagram, кого вважає найкращими українськими боксерами. Його рейтинг дещо приголомшив не так тими прізвищами боксерів, які назвав, як тим, що у рейтингу не знайшлось місця для ексабсолютного чемпіона світу у першій важкій категорії Олександра Усика та чемпіона WBO, WBC і WBA у легкій вазі Василя Ломаченка (14-1, 10 КО).

Читайте також: Український боксер Редкач проведе бій з ексчемпіоном світу Бронером

Топ-5 найкращих за версією Редкача

На першому місці у цьому рейтингу Віктор Постол, який вже 29 серпня проведе бій проти Раміреса. Другу позицію посів ексчемпіон у напівважкій вазі Олександр Гвоздик, який нещодавно заявив, що закінчує кар’єру.

Трійку лідерів замкнув Денис Берінчик, мрії якого про бій із земляком Василем Ломаченком відкладаються.

На 4-5 сходинці розташувались Тарас Шелестюк та Сергій Дерев’янченко.

Хто такий Іван Редкач?

33-річний український боксер, який виступає в напівсередній вазі. Провів 30 поєдинків, здобув 23 перемоги та зазнав 5 поразок. У січні програв Денні Гарсії за право битися з чемпіоном світу за версією WBC.

Топ-5 боксерів від Редкача / Фото: Інстаграм Івана Редкача

  • Додамо, що Редкач не надто люб’язно ставить до обох боксерів. То він через соціальні мережі запропонував Ломаченку перейти в його дивізіон, щоб провести поєдинок один проти одного.
  • Також Редкач звинуватив наставника Усика у наявності російського паспорта. Як доказ Редкач заявив, що Сергій Лапін взяв участь у чемпіонаті Росії. Тренер Усика відкидає усі звинувачення.
  • То й взагалі підтримав Лопеса, який буде проводити наступний поєдинок проти Ломаченка. Він закликав Василя бігти якнайдалі від потужних ударів американця. Раніше він прокоментував тренування Лопеса, який готується до бою проти Ломаченка. Він вважав, що ще декілька таких відео і українець би відмовився від поєдинку.

Источник

Новости Украины