З 27 червня у Чернігові запрацює ще один тролейбусний маршрут

З понеділка, 27 червня, у місті почне працювати ще один тролейбусний маршрут — 6Т «вул. Незалежності – Залізничний вокзал (через проспект Миру)».

Відповідне рішення затвердили на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 23 червня.

Зазначимо, що у Чернігові внаслідок ворожих обстрілів під час бойових дій з російськими військами пошкоджено 55 км контактної мережі зі 110, поступово її ремонтують і вдається запускати нові напрямки.

Наразі перевірено контактну лінію на ділянці мережі електротранспорту по вулиці Любецькій, тому виникла можливість відновити функціонально рух тролейбусів за окремим маршрутом, мова саме про 6Т.

Також з 27 червня запрацюють і зміни до тимчасових міських автобусних маршрутів: №25 вул. Курсанта Єськова — Річковий порт (через вул. Глібова)  та №26 вул. Ціолковського — Пляж «Золотий берег» (через вул. В’ячеслава Чорновола).

«Тобто, кінцева зупинка у маршруті №25 зміниться з готелю «Україна» на «Річний порт», а маршрут №26 поїде на Золотий Берег, через проспект Перемоги, П’ять кутів, Савчука», – прокоментував зміни начальник Управління транспорту Олександр Рижий

Джерело – прес-служба Чернігівської міської ради

Світлина  – КП «ЧТУ»

Источник

Новости Украины