З двома загиблими захисниками України попрощалися у Хмельницькому

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Суспільне Хмельницький

У Хмельницькому попрощалися із двома захисниками України — Олександром Левчунем та Олегом Табунщиком. Олександр був родом із Хмельницького, загинув сьомого березня на Бахмутському напрямку, Олег – житель Маріуполя, його сім’я виїхала з окупації, а сам чоловік пішов у військо, аби звільняти рідну землю.

У Хмельницькому прощаються із загиблим захисником України Олександром Левчунем. Чоловікові було 27 років, власної сім’ї він ще не мав. У нього залишилися батьки та сестра, розповідає друг родини Віктор Вознюк: "Наші куми, їхній син загинув під Бахмутом, виконуючи бойове завдання. Сашка знав з дитинства, дуже прекрасна людина, молодий, що ж він побачив у своєму житті? Пішов добровольцем".

Олександр Левчунь був родом із Хмельницького. Сусідка Надія розповідає про загиблого військового: "Дитина дуже добра, така сім’я добра. Востаннє, коли він приїздив у відпустку, то він моєму онукові Іванкусказав, що він міцний і він всіх поборе".

Олександр Левчунь залишиться назавжди 27-річним… Суспільне Хмельницький

Ще один український воїн, котрого провели в останню путь — Олег Табунщик. Чоловік проживав у Маріуполі, розповідає його сестра Антоніна Яцишина. Російські окупанти знищили його дім, і сім’я Олега виїхала з рідного міста. Чоловік пішов добровольцем захищати Україну, каже Антоніна: "Батьки дружини допомогли, дружина з дітьми в Луцьку. Його батьки ще були майже до жовтня там, в Маріуполі, а потім вже вирвалися сюди. То вони тут, в Хмельницькому, а він прийшов з плавання і пішов на війну, пішов відвойовувати своє".

Антоніна Яцишина розповідає: мати Олега Табунщика родом із Хмельниччини. Сюди його батьки виїхали, втікаючи від війни. Олегу мало б виповнитися 44 роки. У нього залишилися дружина, двоє дітей та рідний брат, який також захищає українську землю.

Олег Табунщик родом з Маріуполя. Чоловікові мало б виповнитися 44 роки… Суспільне Хмельницький

Ще одна сестра загиблого, Євгенія Василенко, каже, що Олег Табунщик загинув на Донеччині: "Накрили їх мінометним вогнем. Він 27-го числа потрапив у лікарню. Третього сповістили батькам, вони поїхали туди, і, на жаль, він помер. Це наш брат, люблячий син, відповідальний батько, патріот України".

Обох загиблих українських воїнів поховали на Алеї Слави, що на кладовищі у мікрорайоні Ракове.

Новости Украины