За дві останні доби військові РФ обстріляли у Херсоні мікрорайони Корабел, Східний, ХБК, Кіндійку та Антонівку — поліція

За інформацією: Суспільне Херсон.

Руйнування внаслідок обстрілів у Херсоні Фото: Поліція Херсонської області

Військові РФ не припиняють обстріли населених пунктів Бериславського району, а з лівобережжя Дніпра цілодобово обстрілюють Херсон з мінометів та далекобійної артилерії. За дві останні доби російські військові обстрілювали житлові квартали, мікрорайон Корабел, район Східний, ХБК, Кіндійку та Антонівку.

Про це повідомляє поліція Херсонської області.

За даними поліції через обстріли в Антонівці та Дніпровському районі пошкоджені приватні будинки на п’ятьох вулицях, кілька багатоповерхівок, приміщення аптеки. Внаслідок влучання снарядів поранені п’ятеро людей, одна жінка померла в лікарні.

Пошкоджена залізниця від обстрілів у Херсоні Фото: Поліція Херсонської області

"В медзакладі помер травмований житель Антонівки, якого доставили туди 19 листопада після обстрілу селища військовими РФ. Тіло ще одного чоловіка виявили по вулиці Миру, він загинув під час обстрілу. Жителька селища Антонівка звернулася в поліцію з повідомленням, що 19 листопада під час ворожого ракетного обстрілу селища був вбитий її чоловік та зруйнований будинок", йдеться в повідомленні.

Також через обстріли постраждав мікрорайон Корабел. Там пошкоджені багатоповерхівки, у квартирах повибивало вікна та балконні рами, вибуховими хвилями вибило двері, пошкоджений магазин, станція технічного обслуговування автомобілів, автомийка, гаражний кооператив, приватні будинки, осколками посічені автомобілі, обірвало тролейбусні лінії. Також зафіксовані руйнування на території суднозаводу.

На місцях обстрілів працюють працівники поліції, вилучають уламки ворожого озброєння, фіксують злочини. Загалом за минулу добу поліція відкрила 38 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів армії РФ на Херсонщині.

Що відомо

  • 22 листопада станом на 15.30 російські окупанти влучили в 12 місць у Херсоні. Троє людей загинули.

Новости Украины