Замість оленів та саней – байк: чоловік у костюмі Санта Клауса вітає вінничан із 2023 роком

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Фото: Суспільне Вінниця

Шоколадки, брелоки, наліпки та інші гостинці дарував дітям вінничанин у костюмі Санта Клауса. Так чоловік вітає містян із 2023 роком. Замість оленів та саней Вінницею пересувається на байку.

Шоколадку, брелок та наліпки від чарівника отримала 12-річна Валерія.

"Я дуже хочу, щоб настав мир в Україні, щоб мій тато повернувся додому з війни, і щоб всі діти та дорослі отримали щастя та дарунки", – розповіла вінничанка Валерія.

Дівчинка каже, зустрічі із Сантою дуже рада.

"Ніколи не бачила, щоб Санта Клаус так їхав. Це для мене перший раз. Коли побачила, що він їде з того боку, це був для шок. Я зразу побігла почала фоткати, знімати, думала, треба на згадку сфоткати", – розповіла вінничанка Валерія.

Фото: Суспільне Вінниця

Вінничанина у костюмі Санта Клаусана байку звуть Олег. Суспільному розповів, вітає містян, аби підняти дітям та дорослим настрій у воєнний час.

"Зараз такий час в країні, що хочеться чим побільше робити добрих і гарних справ. Всі посміхаються, підходять, дивляться, радіють. І я радію разом із ними, коли бачу їхні посмішки. Мене це дуже зігріває", – пояснив вінничанин.

Вінничанка Яна Куліцька прийшла до чарівника разом із 5-річним Олегом та дворічною Міланою.

"У Вінниці такого ще не було. Цього року війна, але для дітей такі ініціативи – це супер. Діти в захваті, в дітей свято. Головне, щоб швидше війна закінчилась, щоб більше свят було", – вінничанка Яна Куліцька.

Фото: Суспільне Вінниця

Жінка розповідає, тішить, що вітає дітей саме Санта Клаус.

"Ми сказали, що Діда Мороза ракета збила. Немає Діда Мороза, він росіянин. Цього року ми Санту чекали", – вінничанка Яна Куліцька.

Фото: Суспільне Вінниця

За два дні подарунки отримали понад 40 маленьких вінничан, каже Олег. Шоколадки, брелоки, наліпки та інші гостинці роздає на площі Європейській у середмісті.

Каже, обов’язково повторить вітання наступного року вже з командою помічників.

"Наступного року я сподіваюсь, що Санта вже буде не один. Зі мною буде багато моїх мотобратів і ми це будемо робити по всьому місту", – зазначив Олег.

Новости Украины