Запорізька область є непорушною, неподільною та невід’ємною частиною України – звернення депутатів Запорізької обласної ради

Депутати Запорізької обласної ради наголошують на недопущенні проголошення будь-яких квазідержав та псевдо-адміністративно-територіальних одиниць на території Запорізької області.

Про це йдеться у зверненні Запорізької обласної ради до Президента, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, українського народу, міжнародних організацій світу, іноземних урядів та парламентів всіх демократичних, вільних і незалежних країн світу. Рішення було ухвалене сьогодні на дев’ятій позачерговій сесії обласної ради більшістю голосів депутатського корпусу.

У зверненні депутати обласної ради наголошують на непорушності та неподільності Запорізької області як невід’ємної адміністративно-територіальної одиниці України.

Вони звертаються щодо невизнання будь-яких так званих «референдумів» та інших форм «народного волевиявлення» на території неподільної Запорізької області, як такі, що порушують територіальну цілісність України та всі норми міжнародного права, Конституції та законів України.

Будь-які спроби проведення місцевих виборів та інших форм «народного волевиявлення» з подальшим формуванням незаконних, нелегітимних органів місцевого самоврядування, місцевих окупаційних адміністрацій, «народних комітетів» мають бути рішуче засудженими – переконані депутати Запорізької обласної ради.

Відділ комунікацій Запорізької обласної ради

 

 

 

 

Источник

Новости Украины