Зеленський анонсував нові кадрові зміни в органах влади

Зеленський анонсував нові кадрові зміни в органах влади

Фото: President.gov.ua

Глава держави Володимир Зеленський анонсував, що кадрові зміни у державних інституціях продовжаться. Про це президент сказав під час свого традиційного вечірнього звернення.

– Ми продовжуємо перезавантаження державних інституцій. Цього тижня відбулося кілька замін. Це ще не все. Не всі рішення, які були підготовлені, — сказав президент.

Зеленський зазначив, що на суботу, 30 березня, вже є нові укази щодо радників на Банковій. Він зазначив, що продовжується робота над тим, щоб зробити Офіс більш функціональним.

30 березня президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Шефіра з посади першого помічника президента України. Також український лідер своїми указами звільнив трьох радників та двох уповноважених. Так, Зеленський звільнив своїх позаштатних радників Олега Устенка, Сергія Трофімова та Михайла Радуцького. Крім того, звільнено уповноважену президента з питань волонтерської діяльності Наталію Пушкарьову та радника — уповноваженого президента з питань забезпечення прав захисників України Олену Вербицьку. 29 березня Володимир Зеленський звільнив заступників керівника Офісу президента – Андрія Смирнова та Олексія Дніпрова. На ці посади призначили Ірину Мудру та Олену Ковальську.
Джерело

Новости Украины