Зеленський анонсував отримання важливої військової допомоги

ФОТО: Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна опрацьовує з партнерами отримання нової партії допомоги, яка зараз необхідна на передовій, та очікує на неї найближчим часом. 

У вечірньому зверненні президент натякнув, що ця допомога зокрема «потрібна для сили української армії та для захисту українського неба».

«Завершується цей тиждень — дуже плідний для України. І цими днями ми активно готуємося до нових заходів у травні й червні. Маємо зробити цей час не менш плідним як у постачанні зброї для наших воїнів, так і в рішеннях для України, у переговорах із нашими партнерами», — зазначив він.

Зеленський анонсував «важливу для українського суспільства законодавчу ініціативу», майбутні санкції проти росії та міжнародні зустрічі різного рівня у Києві.

«Говоримо з партнерами про зброю, яка допоможе нам зробити більше заради відновлення миру…  Дуже детально опрацьовуємо нові кроки в допомозі Україні, очікуємо їх найближчим часом — саме те, що потрібно для нашої сили на передовій, для захисту нашого неба, для правосуддя для терористів та для швидшого відновлення миру для всієї української землі», — сказав глава держави. 

Читайте також: у Міноборони висловились щодо контрнаступу ЗСУ і розповіли, що стало ключовим моментом.

Він уточнив, що про рішення, про які можна буде говорити публічно, — обов’язково повідомлять.

Джерело

Новости Украины