Зірка серіалу «Папік» Дар’я Рибак вперше стала мамою

Зірка серіалу "Папік" Дар'я Рибак вперше стала мамою

Фото: instagram.com/dashiki_rybak

Українська акторка Дар’я Рибак стала мамою. У неї народився син. Про це зірка повідомила у своєму Інстаграмі, опублікувавши знімок із малюком.

— 21.01.2023…День, який змінив життя…День, коли народився наш син. День, коли я стала мамою. День, коли ми стали батьками. День, коли життя набуло нових смислів. Ну, привіт, синку!) Ласкаво просимо до нашого світу), — поділилася актриса щасливою подією.

Подробиць народження малюка та ім’я сина Рибак поки що не розкрила. Обличчя дитини актриса також поки що не показала — на опублікованій фотографії видно лише крихітні ніжки.

Дар’я Рибак 33 роки. Українським глядачам вона відома за серіалами «100 тисяч хвилин разом», «Папік», «Серце матері», «Сувенір з Одеси». Восени 2022 року Рибак вийшла заміж – ім’я чоловіка вона приховує. Відомо лише, що пара познайомилася на зйомках знакового для неї проекту «100 тисяч хвилин разом» та професія її обранця пов’язана з кіновиробництвом.

Про те, що подружжя чекає на первістка Рибак повідомила своїх шанувальників у жовтні 2022 року. Тоді зірка серіалів оприлюднила знімок, на якому видно округлений животик.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Дарія Рибак (@dashiki_rybak)

Джерело

Новости Украины