Зловмисника, який «обчищав» будинки, впіймала поліція

Будинковий злодій

У Полтавській області поліція затримала 38-річного чоловіка, який «обчистив» чужий гараж. З приватного домоволодіння він виніс бензопилу, електродрилі, шуруповерт, набори гайкових ключів, передається на сайті Нацполіції у Полтавській області.  

Як зазначається, чоловік завдав власнику збитків на 10 тисяч гривень. Крадіжка сталася у Козельщині. Власниками гаражу також є мешканці Козельщини, вони й повідомили про крадіжку до поліції. 

Слідчі встановили, що крадіжка сталася три дні тому, 9 вересня. Зловмисник раніше вже мав проблеми з законом. З місця події поліції вдалося вилучити речові докази.

Нині, 38-річному зловмиснику вже повідомили про підозру. Проти нього порушили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, що поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). 

Також, вирішується питання щодо обрання для чоловіка запобіжного заходу. Може бути, що це й тримання під вартою. В разі визнання чоловіка винним, йому може загрожувати від трьох до шести років позбавлення волі. Досудове слідство триває. 

Раніше, видання 05366 повідомляло: «Конопляні кущі виростив чоловік на Полтавщині» та «Біля магазину на Полтавщині порізали чоловіка».

Нацполіція у Полтавській області

Источник

Новости Украины