Знову спека. Прогноз погоди у Києві на вихідні

Київ влітку, київ літо, поділ київ

На киян чекають спекотні вихідні, проте вечір неділі закінчиться дощем.

Після прохолодного тижня до Києва повертається спека. На вихідних 23-24 липня температура досягне +29…+31 градусів, проте недільний вечір може бути дощовим. Про це повідомляє Синоптик.

Читайте кращі матеріали розділу на сторінці «Фокус. Україна» в Facebook

У суботу, 23 липня, вранці в Києві небо буде ясним, таким воно і залишиться протягом усього дня. Без опадів. Температура вранці буде свіжою, +18.. +22 градуси, і протягом дня підніметься до +29.

погода 23 липня, київ погода 23 липня

У неділю, 24 липня, перша половина дня в Києві буде ясною, а після обіду з’являться хмари. Більша частина дня пройде без опадів, а ввечері очікується дощ. При цьому вдень стовпчик термометра досягне 31 градуса вище за нуль.

погода 24 липня, погода київ 24 липня

За прогнозом українського Гідрометцентру, у суботу, 23 липня, по всій території України запанує тепла літня погода. Дощ грозить лише мешканцям Донецької і Луганської областей.

погода Україна 23 липня, прогноз погоди Україна 23 липня

Неділя, 24 липня, виявиться дощовою для більшості областей України.

погода Україна 24 липня, прогноз погоди Україна 24 липня

Нагадаємо, раніше у КМВА розповіли, які парки та сквери Києва все ще небезпечні для відвідування через ризик мін. Відвідувати не рекомендується частину парку «Лиса гора», частину парку «Кіото», частину парку «Пуща-Водиця» та низку інших парків. Більше про це можна прочитати у дайджесті останніх київських новин ukr.net.

Источник

Новости Украины