8-річна українська танцівниця розчулила суддів шоу «Іспанія шукає таланти»

8-річна українська танцівниця розчулила суддів шоу "Іспанія шукає таланти"

Фото: youtube.com/watch?v=8UwHQ8X_mCc

На шоу «Іспанія шукає таланти» пройшла кастинг 8-річна українка Злата Хоменко. Дівчинка довела до сліз членів журі, присвятивши свій танець усім дітям нашої країни. Відео опубліковано на YouTube-каналі «Got Talent España».

— Я танцюватиму для всіх українських дітей. Я присвячую свій танець Україні, – сказала Злата, вийшовши на сцену іспанського шоу.

Українка виконала версію балету «Гаяне». Оцінювали виступ дівчинки четверо членів журі — іспанський шоумен Рісто Мехіде, співачка Едурне, актриса Паула Ечеваррія та комік Дані Мартінес.

Після завершення танцю Злата звернулася до членів журі з проханням підтримати Україну. Учасниця кастингу зі сльозами на очах розповіла про те, як чекає на своє повернення на батьківщину. Також маленька балерина наголосила, що завжди мріяла потрапити на сцену такого шоу.

— Дякую всім за підтримку. Сподіваюся, війна в Україні скоро закінчиться, і я повернуся. Я дуже сподіваюся, що ви допоможете Україні. Тому що це дуже важливо для мене. Я сумую за всіма своїми друзями, які там залишилися. І, сподіваюся, що ми з ними скоро зустрінемося, – зворушливо промовила дівчинка.

Після звернення Злати журі розпочали оцінку її танцю. У цей момент один із членів журі — співачка Едурне не змогла стримати сліз і розплакалася, після чого натиснула на «золоту кнопку». Згідно з правилами проекту, українка автоматично проходить у півфінал проекту.

Під час кастингу дівчинку супроводжувала мама та тренер з танців Хосе Антоніо Чек. Він розповів, що Злата є українською біженкою. До його балетної школи вона прийшла за рекомендаціями.

8-річна українська танцівниця розчулила суддів шоу "Іспанія шукає таланти"

Джерело

Новости Украины