Адвокатку із наркотиками затримали у Луцькому СІЗО

У Луцькому СІЗО затримали молоду жінку-адвоката із наркотиками.

Про це Інформаційному ресурсу «Під Прицілом» стало відомо з власних джерел.

Інцидент трапився вчора, 19 січня. Так, затримали адвокатку «Волинської спілки адвокатури» Ольгу Юнчик за спробу пронести у Луцьке СІЗО наркотичні речовини – амфетамін та канабіс.

Жінка заховала наркотичні речовини у зарядне від телефона.

Як стало відомо, це уже не перший випадок, коли жінку затримували за подібне.

Журналісти звернулися за коментарем до пресслужби ГУНП у Волинській області. Інформацію підтвердили.

Пакет із речовинами, схожими на канабіс та амфетамін вилучили. Речовини направили на дослідження. Відомості внесли до ЄРДР за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, «Волинська спілка адвокатури» постійно втрапляє у гучні скандали. У травні минулого року увага громадськості була прикута до того, як колишній головний військовий прокурор Анатолій Матіос та група його прокурорів стали адвокатами, а свідоцтва про перекваліфікацію вони отримали в один день в Раді адвокатів Волинської області. Додамо, що головою КДКА Волинської області, яка здійснювала допуск осіб до іспиту, приймала іспит і формувала результат був Веремчук Віктор Володимирович.

Рада адвокатів Волинської області, враховуючи результати іспиту та стажування приймала рішення про видачу свідоцтв про право на заняття адвокатською діяльністю.

Источник

Новости Украины