Американець Блейдс потужно відлупцював росіянина у головному поєдинку UFC: яскраве відео

Волков – Блейдс
/ UFC

У головному бою турніру UFC Вегас 3, що відбувався у Лос-Анджелесі, зустрілися 31-річний росіянин Олександр Волков і 29-річний американець Кертіс Блейдс. Перемогу у поєдинку святкував Блейдс.

За одноголосним рішенням суддів перемогу здобув Кертіс Блейдс – 48-46, 48-47, 49-46, пише 24 канал.

Варто прочитати «Український МакГрегор» Можаров кинув виклик легенді ММА

Домінування американця

Більша частина часу у поєдинку пройшла за повної переваги американця. Однак за кількістю точних ударів перевага була у росіянина – 127-116. За статистикою тейкдаунів очікувано попереду був Блейдс – 14 вдалих спроб з 25 проти однієї з двох у росіянина.

Для Блейдса ця перемога стала 14 в кар’єрі і четвертою поспіль. Росіянин Волков має у своєму активі 31 перемогу і вісім поразок в MMA.

За цей бій росіянин заробив 80 тисяч доларів. Переможець бою Блейдс поповнив свій бюджет 120 тисячами доларів.

Огляд бою Волков – Блейдс

Хто такий Олександр Волков?

 Колишній чемпіон Bellator у важкій вазі. Чемпіон M-1 Challenge у важкій вазі. Входить до основного складу бійців клубу Strela Team

Що відомо про Кертіса Блейдса

  • На професійному рівні американець виступає із 2014 року.
  • Блейдс привернув до себе увагу найбільшої бійцівської організації світу Ultimate Fighting Championship і в 2016 році підписав з нею довгостроковий контракт. У дебютному поєдинку в октагоні зустрівся з представником Франції Франсісом Нган і програв йому технічним нокаутом. Причиною поразки стала травма.
  • Через кілька місяців Блейдс здобув дебютну перемогу в UFC. Американець виявився сильнішим за Коді Істома та заробив бонус за найкращий виступ вечора.
  • У головному поєдинку вечора UFC on ESPN + 24 (UFC Fight Night 166): Blaydes vs. Dos Santos, який відбувався у січні 2019 року. Блейдс зумів нокаутувати ветерана Джуніора Дос Сантоса всупереч прогнозам експертів про можливу перемогу суперника, Блейдс завдав поразки колишньому чемпіонові UFC.

Источник

Новости Украины