Аналіз ситуації щодо COVID-19 на Львівщині: актуальні дані

Фото умовне / з відкритих джерел

У четвер, 10 вересня, Львівський обласний центр громадського здоров’я на facebook-сторінці опублікував актуальний аналіз ситуації щодо COVID-19 у Львові та області. Зокрема, щодо кількості підтверджених випадків, осіб, що одужали, летальних випадків та кількості тестувань. 

Як пояснила експертка центру у коментарі кореспондентці 032.ua, відповідний аналіз створили, щоб показати, яка ситуація із захворюваністю наразі у Львівській області. По діаграмах можна побачити, що щодня фіксують велику кількість хворих із підтвердженим діагнозом COVID-19. Загалом кількість активних хворих перевищує кількість осіб, що одужали. Станом на 10 вересня всього одужали 5 084 особи, хворіє — 10 913 людей.  

«Щодо позитивних тестування на коронавірус за добу, то Всесвітня організація охорони здоров’я рекомендує тримати рівень позитивних ПЛР-тестів до 5%. У нас це набагато більше. Щодо летальних випадків, наразі у Львівський області вища летальність, ніж середньоукраїнська, тому не варто нехтувати карантинними обмеженнями. З графіку можемо побачити, що в області за добу роблять близько 1 200 ПЛР-тестів», — додала представниця Львівського обласного центру громадського здоров’я. 

Нагадаємо, станом на ранок 10 вересня у Львові та області зафіксували 16 452 лабораторно підтверджених випадки інфікування коронавірусом. 455 людей померло. Усього одужало 5 084 особи.

Читайте також: Історія сім’ї зі Львова, яка перехворіла на COVID-19: про ставлення сімейної лікарки та очікування ПЛР-тестів

За даними facebook-сторінці Львівський обласний центр громадського здоров’я

Источник

Новости Украины