Белью назвав небезпеку в бою Усик – Ф’юрі

Знаменитий британський суперважковаговик Тоні Белью (30-3-1, 20 КО) зробив свій прогноз на поєдинок за звання абсолютного чемпіона між Олександром Усиком (21-0, 14 КО) і Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО). Колишній чемпіон світу вважає, що переможе українець, але побоюється, що буде несправедливе суддівство.

«Це буде цікаво. Я думаю, що за цим буде неприємно спостерігати, але Олександр Усик доб’ється перемоги. Я сподіваюся, що його не пограбують судді, бо якщо він виграє рішенням, то це буде найкращий результат серед усіх бійців, яких я бачив. Українець бився з кожним чемпіоном на його території та об’єднував дивізіони. Він зробив це у важкій вазі. Він прийшов додому до Лондона до Ентоні Джошуа і там переміг його», – цитує Белью Boxing Social.

Раніше Белью закликав не списувати Усика з рахунків, приймаючи той факт, з яким вражаючим успіхом Олександр увірвався до суперважкого дивізіону.

Як повідомляв OBOZ.UA, раніше Тоні Белью назвав поєдинок проти Олександра Усика (21-0, 14 КО) найскладнішим у своїй кар’єрі. За словами британця, рефері бою 2018 року буквально врятував йому життя, зупинивши бій у восьмому раунді.

Нагадаємо, що спочатку сутичка Усик — Ф’юрі була запланована на 17 лютого, проте Ф’юрі 2 лютого під час підготовки отримав серйозне розсічення. Через це бій було офіційно перенесено на весну 2024 року.

Глава Головного управління з питань розваг Саудівської Аравії Турки Аль аш-Шейх заявив, що шоу 18 травня відбудеться у будь-якому випадку. Організатор боксерського вечора в Ер-Ріяді вигадав правило, яке виключить повторення зриву поєдинку.

Крім того, Туркі Аль аш-Шейх зазначив, що Усика або Тайсона чекає штраф у 10 млн доларів, якщо хтось із них відмовиться виступати.

Зазначимо, що нещодавно знаменитий британський суперважкоатлет Дерек Чісора (34-14, 23 КО) висловив упевненість, що в цьому протистоянні переможе українець, який використовуватиме цілком певну тактику.

На початку березня стало відомо, що Всесвітня боксерська рада (WBC) підтримала ініціативу про те, що переможець Фьюрі – Усик має побитися з Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО). При цьому в організації підтвердили, що санкціонували два поєдинки між британцем та українцем за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новости Украины