«Кузьма рулить навіть після смерті!» Відео, як Скрябін тролить «Квартал 95», захопило мережу

На хвилі ностальгії за старими шоу та концертами в мережі спливло відео з нині покійним Кузьмою Скрябіним та зірками гумористичного прєкту «Квартал 95» 10-річної давнини. Мова йде про шоу «Воскресенье с «Кварталом», куди раз на тиждень артисти запрошували зіркових гостей і веселили глядачів. Під час одного з таких випусків Андрій Кузьменко потролив майже кожного «кварталівця», а його жарти й тепер здалися українцям дотепними.

В Instagram, де зʼявилося архівне відео, зауважили, що Кузьма навіть після смерті продовжує викликати захват у народу. Всього за дві хвилини легендарний співак потролив Євгена Кошового, Степана Казаніна, Юрія Корявченкова (Юзіка) й Олену Кварець.

Свою рубрику «Поскрябині історії з Кузьмою Скрябіним» артист почав із жарту, що якби «Квартал 95» було засновано в Львові, то він називався б «Студія Степана Бандери 23».

«Чому 23? Тому що в нас на 23 номері «дурка», – пожартував виконавець.

Далі він «пройшовся» майже по всім співрозмовникам. Кошового Скрябін запідозрив у вживанні заборонених речовин, бо у нього «випало волосся», а Юзіка назвав «слоніком», апетиту якого боявся Ален Делон.

Найбільше дісталося Степану Казаніну, який родом з Росії. Зірці «Кварталу» Андрій Кузьменко запропонував «повисіти на груші».

«Всім зрозуміло, що тут добре. Після Тамбова і Козилець як Мальдіви. Я чув, що ти тусовщик, любив повисіти? В мене в Карпатах є вуйко, в якого є пару груш, де можна нормально повисіти москалю», – пожартував Кузьма.

В Олени Кравець він поцікавився, чи має артистка інтимні стосунки з Кошовим «по дружбі». Проте вона не розгубилася і запевнила, що навіть під час гастролей її колега спить в кімнаті з Казаніним або Юзіком.

«Кузьма рулить навіть після смерті, він жив, живе і житиме», «Кузьма не те, що затролив їх тоді, а роз**бав їх вщент», «Найкращий», «Кузьма – красава», – написали користувачі.

Раніше OBOZ.UA писав, що в мережі спливло архівне відео, де співачки Наташа Корольова, Тетяна Овсієнко та Лоліта Мілявська виконують українську народну пісню «Ой у гаю, при Дунаю».

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новости Украины