Близько 100 жінок-лідерів вітали у Житомирській ОДА. ФОТО

Напередодні Міжнародного жіночого дня в облдержадміністрації на святковий захід запросили жінок-лідерів з усієї області. Це близько ста представниць освіти, культури, охорони здоров’я, медіа, керівники підприємств, кавалери ордену  княгині Ольги, лідерів жіночих громадських організацій, заслужені працівники різних галузей Житомирщини.

На зустріч із жінками-лідерами завітали заступник голови ОДА Віктор Градівський та голова обласної ради Володимир Ширма сьогодні, 4 березня. У якості запрошених свято відвідали також заступниці голови ОДА Наталія Остапченко та Віра Рогова.

«Маю сьогодні велику честь від імені голови Житомирської облдержадміністрації привітати вас зі святом весни. Саме ви, жінки, надихаєте нас до добрих справ, нових досягнень. Бажаю вам бути успішними, щасливими та коханими», – сказав Віктор Градівський.

Жінки отримали від керівництва області квіти, солодкі та цінні подарунки, а також творчі виступи художніх колективів Житомирщини. Також у холі на четвертому поверсі облдержадміністрації була експозиція творчих робіт Бердичівського педагогічного коледжу.

Житомир жінки лідери Міжнародний жіночий день

Источник

Новости Украины