Блогер Маремуха про сутичку з іноземцем: У нього на ребрах було татуювання з Путіним

Блогер Маремуха про сутичку з іноземцем: У нього на ребрах було татуювання з Путіним

Фото: instagram.com/vicky_mare

Український блогер та актриса комедії «Любов і блогери» Вікторія Маремуха розповіла, як під час вагітності її сутичка з іноземцем ледь не переросла у бійку. За словами інфлюєнсера, чоловік виявився шанувальником президента РФ Путіна і стверджував, що війна в Україні «відбулася через Америку». Більше того, незнайомець на знак солідарності з лідером країни-агресора зробив тату з його портретом.

— Це був найсправжнісінький нацист. Не росіянин, якийсь ірландець чи британець. Тоді тільки-но сталися події у Бучі. Я емоційно була просто… Ми чекали на таксі, про щось говорили з Луї та його підлеглим. Цей чувак почув, що ми говорили українською. Він підходить до нас [із запитанням]: «Ви з Росії?» Я кажу: «Ні, слава богу. Ми з України». Він одразу ж: «А, так?» Бере піднімає свою майку, а в нього на ребрах Путін набитий. Я йому у відповідь: «Фу, не ганьбися і видали це. Це повний зашквар». Він одразу ж: «Рєбят, ну ви не знаєте, що там сталося. Це все Америка». У мене в цей момент наче штора перед очима. Я ж ще вагітна, гормони даються взнаки…Я йому відповіла: «Це не Америка вбиває і гвалтує дітей у мене вдома, в Україні. Це все смердючі орки, свинособаки». Луї мене у цей момент так тримав, інакше я б його вдарила, — наголосила Віка в інтерв’ю «Слава+».

Минулого тижня Маремуха вперше стала мамою. У блогера та її чоловіка, француза Луї, народився син, якого пара назвала Люком. Закохані разом понад три роки, з яких понад рік живуть в офіційному шлюбі.

Маремусі 33 роки. За її життям у Instagram стежить понад 530 тисяч підписників. Її також знають як фіналістку шоу «Супермодель по-українськи-2». Після участі у проєкті знімалась у серіалі Нового каналу «Київ вдень і вночі», працювала у ранковому шоу «Ранок з Україною», а також зіграла головну роль у повнометражному фільмі «Любов і блогери».

Блогер Маремуха про сутичку з іноземцем: У нього на ребрах було татуювання з Путіним

Джерело

Новости Украины