Чи винен МакГрегор, якого запідозрюють у спробі зґвалтування: відповідь менеджера

Менеджер прокоментував підозру у зґвалтуванні
/ Twitter

Одді Аттар, який є менеджером ірландського бійця Конора МакГрегора, якого затримала поліція за підозрою в спробі зґвалтування. Він спростував усі звинувачення.

За словами менеджера, представники ЗМІ просто хочуть заробити популярність. Його слова процитувало видання MMA Fighting.

Оце так: Конора МакГрегора затримала поліція за підозрою в спробі зґвалтування

Спростування чуток

Він розлючений такими безпідставними звинуваченнями у сторону його підопічного. Менеджер наголосив, що боєць не буде мішенню для тих, хто хоче писати гучні заголовки або ж отримати гонорар.

Адвокат ірландця Еммануель Рамон також назвав такі звинувачення образливими і повідомив, що Конор був випущений на волю без пред’явлених звинувачень.

Раніше повідомлялось, що бійця взяли під варту через непристойну поведінку. Скарга про спробу зґвалтування проти МакГрегора надійшла до поліції 10 вересня. Будь-яких деталей інциденту про можливий злочин немає. Відомо, що спортсмен перебував на відпочинку разом із дружиною.

Кар’єра Конора МакГрегора

  • Дебют Конора в ММА відбувся 9 березня 2008 року, перемігши Гарі Морріса технічним нокаутом у третьому раунді.
  • Дебют в UFC МакГрегор також завершив технічним нокаутом проти Маркуса Брімейджа.
  • У березні 2019 року спортсмен повідомив про рішення піти з MMA. На час повідомлення ірландець здобув титули чемпіона UFC в напівлегкій та легкій вазі.
  • Загалом провів 26 боїв, де здобув 22 перемоги та 4 рази зазнав поразки.
  • Володар премії «Найкращий нокаут вечора» (один раз) проти Маркуса Брімейджа. Володар премії «Виступ вечора» (п’ять разів).

Источник

Новости Украины