Чоловіки, коти та собаки. У Кропивницькому презентували виставку на підтримку притулку для тварин

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Суспільне Кропивницький

Покинуті господарями і врятовані з прифронтових міст та сіл коти та собаки стали героями благодійної фотовиставки у Кропивницькому. Світлин – 24. На них – чоловіки з тваринами, які живуть у притулку "Бім". Про це розповіла Суспільному авторка світлин кропивничанка Мирослава Липа. Так, каже, хоче показати, що тварини потребують опіки і допомоги. Презентували виставку в кав'ярні театру імені Марка Кропивницького.

"Котики"– трохи жартівлива назва виставки, з натяком на чоловіків, які брали в ній участь, – розповіла Мирослава Липа. – Те, що ми зараз експонуємо, як і минулоріч, з цих фото будемо робити календар".

Гроші від продажу календаря передадуть притулку "Бім".

Фотопроєкт «Котики». Суспільне Кропивницький

Суспільне Кропивницький

Суспільне Кропивницький

Чоловіки самі обирали тварину для фотосесії. Денис Лукін розповів, пес був зляканий, коли вони познайомились: "Навіть з руки не їв. Але під час фотосесії подружилися, він почав лащитися до мене". Денис взяв участь у зйомці, щоб привернути увагу дo тварин, які пoтребують допомоги.

Відвідувачці виставки Лесі Нестройній найбільше у світлинах сподобалась ніжність, з якою пригортають котів і собак мужні чоловіки.

У притулку, тварини якого стали героями світлин, живуть 300 собак і 30 котів. Влітку евакуювали з Краматорська перший раз 16 котів, другий раз сім котів, розповіла Лілія Аксьонова, яка опікується тваринами. "Багато прилаштовані, залишились троє дорослих, і троє підлітків-кошенят".

Тварини у притулку «Бім». Суспільне Кропивницький

Тваринам, яких забирають в притулок, роблять щеплення та лікують. За словами Лілії Аксьонової, мають борг 40 тисяч гривень за ветеринарні послуги. Гроші з пожертв під час виставки використають для його оплати.

Виставка діятиме до грудня.

Що відомо

Першу виставку проєкту "Котики" влаштували у жовтні минулого року

Новости Украины