Депутати на засіданні постійної комісії з питань фінансів вирішили посприяти відновленню пляжу «Лілея»

Як повідомляє прес-служба Херсонської міської ради, йшлося про необхідність остаточних розрахунків з працівниками комунального підприємства « Херсонський міський будинок ветеранів», що знаходиться на стадії ліквідації, та про контроль за освоєнням бюджетних коштів у місті. Депутатів здивувало збільшення вартості окремих будівництв, зокрема, будівництва окремої будівлі дитячого садка на території ЗОШ №5, тому були сформульовані рекомендації щодо проведення експертизи, щоб члени комісії та громада розуміли на скільки ефективно витрачаються кошти та чи виконуються всі роботи, що були задекларовані.

 Депутати під час засідання також обговорили фінансовий план МКП «Сервіс-опт» на 2021 рік, щоб зрозуміти чи може воно приносити прибуток громаді. Але для остаточного рішення постійній комісії не вистачило інформації, тому було рекомендовано директору надати відкориговані дані відповідно до фактичних показників.

 «Без цієї інформації нам важко зрозуміти чи має це підприємство перспективи й чи зможе воно приносити прибуток громаді», — зауважив голова комісії Андрій Дмитрієв.

 Окрім того, депутати вирішили посприяти відновленню міського пляжу «Лілея» та рекомендувати заступнику міського голови Олександру Лук’яненку відпрацювати питання щодо підготовки та відкриття його цього літа.

 «Ми маємо опікуватися туристичною привабливістю міста та його комфортністю для херсонців. Необхідно розробляти нові проєкти та відкривати нові зони для відпочинку», — наголосив Андрій Дмитрієв.

Читайте також: Рада підприємців при міському голові обрала собі керманича

Источник

Новости Украины